Asbest Inventarisatie

Het inschakelen van de juiste expertise neemt uw zorgen weg. Greenhouse Advies, onderdeel van DAGnl, spoort asbest op en adviseert vakkundig en efficiënt.

Duurzaam woongenot

Wie schoon en duurzaam woongenot wil ervaren, is zich natuurlijk graag bewust van eventuele risico’s voor mens of omgeving. Greenhouse Advies staat voor u klaar om in deze vaak complexe materie, tot een passende oplossing te komen. Altijd rekening houdend met de vigerende wet- en regelgeving. Het gebruik van asbest werd in de bouwsector voor 1994 vaak breder toegepast dan gedacht.

Verplichte asbestinventarisatie

Wilt u een bouwwerk van vóór 1994 renoveren of slopen? Dan hoort u een asbestinventarisatie uit te voeren. Dit moet uitgevoerd worden door een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) van een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau. Aan de hand van het inventarisatierapport kunt u de eventuele aangetroffen asbest toepassingen laten verwijderen door een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Of u kunt besluiten om het asbest te laten zitten zo lang dit beheersbaar en veilig is voor u of de gebruikers van het bouwwerk.

Heldere en duidelijke aanpak

Greenhouse Advies staat voor professionaliteit met een heldere en duidelijke aanpak volgens de richtlijnen zoals vermeld in de  bijlage XIIIa van het Arbeidsomstandighedenbesluit. 

Van advies tot begeleiding van het hele traject

Naast het adviseren kan Greenhouse het gehele traject van inventarisatie tot en met de asbestverwijdering en/of totaalsloop voor u uit handen nemen.  Zo heeft u één aanspreekpunt en verloopt uw project efficiënt en gecontroleerd.

Deskundig advies nodig

Greenhouse is een jong adviesbureau dat zijn praktische kennis optimaal toepast bij multidisciplinaire projecten.

Ik wil advies