Welkom Buro Borgland

Wij hebben een nieuwe collega bij! Ondernemerschap zit in ons bloed. Daarom breidt DAGnl in Noord-Holland (Warmenhuizen) uit met Buro Borgland. Buro Borgland focust zich op de voorkant van het ontwikkeltraject: de planvorming van projecten en/of gebiedsontwikkeling. Door de samenwerking binnen DAGnl kan Buro Borgland, naast haar eigen, ook andere expertises in de openbare ruimte aanbieden. Dit in alle voorbereidingsfases van een project. Van de benodigde onderzoeken tot en met de uitvoeringsbegeleiding.  Buro Borgland helpt particulieren en bedrijven verder bij het realiseren van uw plan.

Per 1 oktober 2019 is Buro Borgland gestart, onder de vleugels van DAGnl en onder begeleiding van Roy Borst. Buro Borgland neemt namens opdrachtgevers een leidende rol bij planprocessen waarbij wij met een integrale aanpak en het juist managen van alle specialismes uiteindelijk tot een optimaal en gedragen plan komen. Als discipline zet Buro Borgland in op: plan- en gebiedsontwikkeling, stedenbouw & planologie, civiele techniek en omgevingsmanagement.

De eerste kennismaking met DAGnl

Roy: “Ik ben geboren en getogen in Tuitjenhorn (in de omgeving van Alkmaar), maar vanaf 2008 woonde ik in Nijmegen vanwege mijn studie.  Via een project bij de Gemeente Duiven leerde ik in 2017 Dennis van der Voet kennen. Destijds was ik daar vanuit mijn eigen eenmanszaak gedetacheerd. Van het begin af aan was er een klik. In 2018 was Dennis op de hoogte van mijn verhuisplannen om weer terug te verhuizen naar Noord-Holland, zo is de samenwerking gestart en is de nieuwe DAGnl vestiging in Noord-Holland ontstaan. Mijn eerste bezoek aan DAGnl was op het kantoor in Huissen, toen ik binnenstapte merkte ik direct de no-nonsense cultuur. Hard werken, deskundigheid, korten lijnen, nuchterheid én ruimte voor humor. Ik voelde mij direct thuis.”

Toekomst Buro Borgland

Roy: “Buro Borgland wil ik stap voor stap op- en uitbouwen. Als eerst wil ik Buro Borgland als een betrouwbare partner neerzetten, waarbijik de ervaring en kernwaarden van DAGnl gebruik. De volgende stap is om Buro Borgland te ontwikkelen tot een stabiel bedrijf met dezelfde omvang als de andere bedrijven binnen DAGnl. Uiteraard hoop ik ook met Buro Borgland voor de andere bedrijven binnen DAGnl mooie opdrachten binnen te halen.”

 “Hard werken, deskundigheid, korten lijnen, nuchterheid én ruimte voor humor.”

Maak kennis met Roy

Roy Borst (32) is geboren en getogen in Tuitjenhorn. Roy heeft HBO studie Vastgoedkunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Op zijn 21ste verhuisde hij naar Nijmegen om Planologie te studeren aan de Radboud Universiteit. Deze opleiding volgde hij in combinatie met zijn werk bij het RMB (Regionaal Milieu bedrijf) in Cuijk. Namens het RMB werd hij van 2008 tot en met 2013 bij diverse gemeenten als planoloog gedetacheerd om bestemmingsplantrajecten te begeleiden. Op 1 januari 2014 is hij voor zichzelf begonnen met RB3 Planontwikkeling. Vanuit RB3 Planontwikkeling begeleidde Roy als projectleider diverse planontwikkelingen bij-  of namens gemeenten, maar ook zette hij samen met particulieren, bedrijven en ontwikkelaars (bouw-) plannen op. Inmiddels woont Roy weer in Tuitjenhorn en begeleidt een aantal dagen in de week een tweetal gebiedsontwikkelingen namens de Gemeente Purmerend. Naast de klanten in Noord-Holland, bedient Roy ook nog steeds een aantal klanten uit de omgeving van Nijmegen. Nu Roy zich heeft aangesloten bij DAGnl worden alle werkzaamheden voortgezet onder de naam van Buro Borgland.

Is uw bedrijf actief in Noord-Holland? En zoekt u een partner op het gebied van plan- en gebiedsontwikkeling, stedenbouw & planologie, civiele techniek of omgevingsmanagement? Maak kennis met Buro Borgland! Bezoek de website van Buro Borgland voor meer informatie: www.buroborgland.nl.